Kies de gewenste taal


Skinbooster | Dermapen

Een behandeling met een dermapen is een vorm van microneedling. De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

Wat doet de Dermapen?

Voorheen werd er veelal gebruik gemaakt van een roller of een ‘stampertje’ met naaldjes. De dermapen werkt echter sneller, effectiever en nauwkeuriger. De naaldjes gaan met een hoge snelheid loodrecht de huid in, hierdoor wordt de huid meer geactiveerd en minder beschadigd. Wel wordt aangeraden om de dermapen te combineren met de dermaroller. Zo kunt u thuis meewerken aan een zo optimaal mogelijk resultaat!

Elastine & collageen

De behandeling kan worden ingezet voor algehele huidverbetering. Elastine en collageen zijn twee belangrijke vezels in onze huid omdat zij een grote rol spelen voor de stevigheid en elasticiteit. Door in- en externe factoren, zoals bijvoorbeeld het verouderingsproces van de huid en zonlicht, kan de aanmaak van deze vezels afnemen. Door een behandeling met de dermapen worden fibroblasten (cellen die zorgen voor de aanmaak van bepaalde vezels) aangezet tot aanmaak van collageen en elastine.

Mijn huid egaler en stralender

Na een aantal behandelingen merkt u al dat de huid steviger en gladder is. Acne(littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk. De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor oude cellen afschilferen in de weken na de behandeling. Gezonde nieuwe cellen worden versneld aangemaakt.

De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer dun, zoals deze hoort te zijn, en er is een kleinere kans op verstoppingen door talg. Teveel aan pigment, bij bijvoorbeeld ouderdomsvlekken, welke zich in de bovenste huidlagen bevinden, verdwijnt of vervaagd. Dit komt ook door de versnelde afschilfering van de hoornlaag. Serums met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen worden beter in de huid opgenomen. 

Dermapen behandeling

Een Dermapen behandeling is onder andere geschikt voor:

  • (Acne)littekens
  • Huidverjonging/huidverbetering
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Striae

Deel Liesbeth Glamour bij je vrienden: