Kies de gewenste taal


MeLine – Pigment Behandeling

Chronische zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Naast laserbehandelingen en peelings biedt PUUR Huidinstituut effectieve Me-Line pigment behandelingen: full face of een plaatselijke pigmentvlek.

Wat maakt MeLine zo uniek?

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Óók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals melasma kunnen veilig worden behandeld.

De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. (Artsen schrijven het tranexaminezuur, in orale vorm en in een tot zes keer lagere dosis- voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen.)

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. “De combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese”

Me-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met product gebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn schitterend! Deze pigment behandeling kan enkel worden uitgevoerd wanneer de Me-line producten voor thuisgebruik tijdens de kuur worden gebruik (verplicht)! De spot behandeling is 1 behandeling, enkel op de pigmentvlek.

Voor & Na


Deel Liesbeth Glamour bij je vrienden: